• Englishen
 • Deutschde
 • Green Acres

  Groothandel in Food & Drank

  Webshop

  Over ons

  In 1987 opende Nick Mathews de eerste Engelse ontbijtbar in Amsterdam met traditioneel Engels en Iers eten. Met een sterke expatbasis in Amsterdam die weinig gelegenheid had om authentieke Ierse en Engelse producten te vinden, richtte hij in 1996 Greenacre Foods op. De komende 25 jaar is Green Acres uitgegroeid tot de toonaangevende groothandel in Iers en Engels eten en drinken in Nederland, met producten voor restaurants, bars, hotels en winkels. Kwaliteitsproducten met een consistente en betrouwbare leverketen. Nick Mathews is in 2011 overleden. Het bedrijf, dat toen nog grotendeels vanuit het huisadres werd geleid, werd overgenomen door zijn kinderen. Vanaf 2012 ontwikkelden Ben Mathews en zijn familie Green Acres met een nieuwe naam, logo en een nieuw assortiment. Het is uitgebreid met alcohol en dranken, non-food en voedingsproducten voor de dagelijkse behoeften van elke horecagelegenheid. Door de jaarlijkse toename van verkoop, klanten en productassortiment, moest het bedrijf van het ene magazijn naar het andere groeien en heeft het geleerd zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Green Acres is een familiebedrijf. We waarderen het om te werken met een team van mensen die de producten, het bedrijf en zijn klanten kennen. Onze klanten waarderen het dat hun bestellingen bij elke levering met een vertrouwd gezicht, met een begroeting, een glimlach, met plezier en kwaliteit worden afgeleverd.

  Onze waardes

  Grootschalige producten tegen aantrekkelijke prijzen.

  Voedsel - non-food dranken - alcoholische dranken

  Kwaliteit

  Green Acres biedt kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. We selecteren onze producten zorgvuldig op prijs en kwaliteit om aan de eisen van onze klanten te voldoen. We hebben betrouwbare toeleveringsketens en werken volgens de HACCP-richtlijnen voor koelwagens. Wij zorgen voor wat we leveren!

  Service

  Met 35 jaar ervaring in de voedingsindustrie vragen wij u wat wij voor u kunnen betekenen om aan uw specifieke wensen te voldoen. We hebben een klein, toegewijd team dat snel reageert op vragen en we streven ernaar om waar mogelijk nood- of vertraagde bestellingen te verwerken. Onze bestel-app maakt het heel gemakkelijk om de klok rond te bestellen. Daarnaast hebben we een gemakkelijk toegankelijke klantenservice.

  Assortiment Horeca

  We houden van Horeca! Als je van iets houdt, begrijpt wat Horeca te bieden heeft en welke functie het vervult, dan vervul je ook graag je functie als onderdeel van het geheel. We bieden een kernassortiment van niche en specialiteitsproducten voor verschillende restaurantonderwerpen, evenals alledaagse producten die elke bar of keuken nodig heeft. We streven ernaar om producten op verzoek aan te schaffen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

  Assortiment Handel

  Wij leveren een grote selectie aan goed lopende Ierse, Engelse en Nederlandse consumptiegoederen voor winkels, delicatessenwinkels en nachtwinkels. We zullen proberen producten te verkrijgen die op verzoek moeilijk verkrijgbaar zijn als ze voldoen aan de MOQ. We hechten veel belang aan goede en succesvolle relaties met onze handelspartners.

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Kwaliteitsprodukten

  Concurrerende prijzen

  Gemakkelijk toegankelijke servicedesk

  Betrouwbare en stipte bezorgservice

  24-Uur-Bestellservice via de Webshop

  • Slainte Irish Pub & Hostel

   Wij zijn sinds 2008 klant van Green Acres Amsterdam. We hebben louter geweldige ervaringen met Green Acres. Graag bevestigen wij dat Greenace Food de beste en meest betrouwbare voedseldistributeur van Nederland is. We hadden ervaring met De Kweker, Bid Food, Makro en Sligro. Van deze bedrijven is Green Acre de beste omdat. We willen dit bedrijf 5 sterren geven met onze eerlijke mening.

   Jibi Mathew

   Head chef
  • The Entourage Group

   Green Acres is voor ons een geweldige leverancier omdat haar proactieve aanpak, prijzen, kwaliteit en flexibiliteit hartverwarmend zijn. Ze zijn zeer bereid om producten te kopen die normaal niet in hun assortiment zijn opgenomen, en tegen aanbiedingen die vaak meer dan concurrerend zijn. De persoonlijke benadering en het feit dat u slechts één telefoontje verwijderd bent zonder onnodig gevolgd te worden door verkopers, is geweldig.

   Joost Tammeling

   Breakfast Manager
  • DOK Amsterdam

   Bij Dok Amsterdam werken we al enige tijd samen met Green Acres, onze topleverancier. Snelle service en we waarderen de samenwerking. We raden Green Acres aan!

   Jan Naaijkens

   DOK Amsterdam
  • Mango’s Beach Bar

   Wij in Zandvoort aan zee hebben ook Green Acres gevonden als leveranciers voor onze basisbehoeften. Green Acres is bijzonder sterk voor goedlopende producten en we merken het verschil met andere groothandels. Prettig en persoonlijk contact, denkt goed mee, niet duur! Ontzettend bedankt!

   Team Mango’s Beach bar

   Mango’s Beach bar Zandvoort
  • The Bulldog

   The Bulldog ervaart sinds 2003 al een zeer prettige samenwerking met Greenacre. Naast een ruim assortiment leveren zij ook kwaliteit. De communicatie met Greenacre verloopt altijd soepel. Het is een flexibele organisatie die graag meedenkt met de klant.

   Michael de Vries

   The Bulldog Group

  Neen contact met ons op

  Amsterdam:

  Voor leveringen op dezelfde dag binnen Amsterdam, bel 06 39 38 38 02 voor 8 uur.

  Nederland:

  Voor leveringen binnen Nederland kunt u bellen met een levertijd.

  België en Duitsland:

  Op verzoek leveren wij gemengde pallets met verse, diepgevroren en goedlopende producten.

  Overzeese en lokale producenten en leveranciers:

  Bent u een producent of leverancier van voedingsmiddelen en dranken en wilt u contact met ons opnemen met uw producten, bel dan:

  Mobiel: 0031 (0) 6 21412366 of stuur een e-mail naar info.gafs@greenacrefoods.nl

  Productinformatie:

  Als u meer informatie wenst over de producten en diensten van Green Acres, stuur ons dan een e-mail of bel ons!

   +31(0) 6 214 123 66

   Gooiland 38

   1948 RC Beverwijk

   The Netherlands

   Phone: 0031(0) 6 214 12366

   KvK: 72042273

   BTW: NL858.959.859B01

   Webshop